ΑΚΑΔHΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:

 

Από την αρχή της ανάθεσης του χώρου του Αθλητικού Κέντρου στον κ. Σαργκάνη- κ. Μπέριο λειτουργεί σε συνεργασία με αυτό η ακαδημία ποδοσφαίρου Ηνίοχος . Ο Ηνίοχος λαμβάνει μέρος σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ (5Χ5) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.)

Η Ανδρική ομάδα του σωματείου μας μετέχει στην Α’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΟ από το 1997. Ο πρωταθλητής της συγκεκριμένης κατηγορίας, μετέχει κανονικά στην Ευρώπη (ChampionsLeague) ακριβώς όπως και στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου (11Χ11). Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ΣΑΛΑΣ μας εκπροσωπεί σε όλα τα ποδοσφαιρικά γεγονότα εκτός Ελλάδος (Πανευρωπαϊκό & Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) υπό την αιγίδα της U.E.F.A. και της F.I.F.A. Υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη, διαδικτυακή κάλυψη από το sport5.gr, ραδιοφωνική κάλυψη, με ειδική εκπομπή από το ΣΠΟΡ FM94.6 και έντυπη κάλυψη από όλες τις αθλητικές εφημερίδες με καθημερινό ρεπορτάζ.

Εκτός της ανδρικής ομάδας του σωματείου μας, υπάρχουν και τμήματα υποδομών. Την οργάνωση και το αγωνιστικό κομμάτι των υποδομών ηγείται ο Ηλίας Μπέριος.

Αν και πρωταρχικός σκοπός μας δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά το «ευ αγωνίζεσθε» και το «νους υγιής εν σώματι υγιή», παρ’ όλα αυτά οι διακρίσεις τωνλιλιπούτειων ποδοσφαιριστών είναι αρκετές τόσο σε επίσημα εθνικά πρωταθλήματα όσο και σε διασυλλογικά τουρνουά.

 

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προσωπικότητα των προπονητών μας  ο Η. Μπέριος είναι ο επικεφαλής της προπονητικής ομάδαςΜαζί θέλουμε να είναι πρώτα παιδαγωγοί και μετά προπονητές. Η νίκη για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός - θέλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας ΣΩΣΤΟ ποδόσφαιρο και να τους βελτιώσουμε σαν χαρακτήρες.

 

Στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου έχει κατασκευαστεί γήπεδο 5Χ5 που πλήρη όλες τις διεθνείς προδιαγραφές για να μπορούν να διεξάγονται αγώνες  καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Συνεπώς μπορεί να διοργανωθεί ερασιτεχνικό τουρνουά ή φιλικοί αγώνες.

Μπορούμε να διαθέσουμε τις δύο κλιματιζόμενες αίθουσες του Αθλητικού Κέντρου έκτασης 80τμ η καθεμία για να χρησιμοποιηθούν για σεμινάρια και  άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

 

 

Ανακοινώσεις

ΤΜΗΜΑ  ΧΟΡΟΥ

Νέα Διευθυνση στο τμήμα χορού από το

"IN CHORUS"

Πληροφορίες στα τηλέφωνα του Αθλητικού Κέντρου.

Αναζήτηση

Ηνίοχος

Χορηγοί του Αθλητικού κέντρου

Διεύθυνση:

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ - ΜΠΕΡΙΟΣ
Αθήνα
Τηλέφωνο: 2107483283
Fax: 2107777220
Email: info@athlitikokentro.gr


 

  • Facebook: #
  • Twitter: #
  • YouTube: #